Skip to main content

Kantoor

Van Wijk Strafrechtadvocatuur is gespecialiseerd in het strafrecht en het kantoor is actief in heel Nederland. Het maakt  dus niet uit of u als verdachte bent aangemerkt in Groningen of in Maastricht. Van Wijk Strafrechtadvocatuur staat in alle gevallen voor u klaar om u zo optimaal mogelijk te kunnen verdedigen.


Tarieven:
Van Wijk Strafrechtadvocatuur staat verdachten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand of op betalende basis.

Gefinancierde rechtsbijstand (pro deo)
Op het moment dat de rechter-commissaris de bewaring tegen u beveelt, dan wordt er door de rechtbank automatisch een last tot toevoeging afgegeven. Dit betekent dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand gedurende de gehele procedure.

In de andere gevallen zal er voor u een aanvraag voor gefinancierde rechtsbijstand worden ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand. Afhankelijk van uw inkomen beslist de Raad voor Rechtsbijstand of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.

Indien het verzoek voor gefinancierde rechtsbijstand wordt afgewezen, dan kan Van Wijk Strafrechtadvocatuur u op betalende basis bijstaan.

Betaling op basis van een uurtarief
U betaalt (telkens) een voorschot en er wordt gedeclareerd op basis van een uurtarief.

Betaling van een vast bedrag vooraf
Het bedrag dat u betaalt dekt alle werkzaamheden. Hierbij is direct duidelijk wat het verschuldigde honorarium is en heeft u geen onzekerheid over later eventueel verschuldigde betalingen.

Betaling resultaatafhankelijk
U komt hierbij met de advocaat overeen dat een honorarium voor een gunstig resultaat hoger is dan bij een tegenvallend resultaat. Dit houdt echter niet in dat u geen betaling verschuldigd bent bij een tegenvallend resultaat.

Algemene voorwaarden
Op alle werkzaamheden van Van Wijk Strafrechtadvocatuur zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

Klachtenregeling
Van Wijk Strafrechtadvocatuur streeft de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen na. Van Wijk Strafrechtadvocatuur heeft daarom een klachtenregeling. Eventuele klachten neemt het kantoor zeer serieus en er zal altijd getracht worden om in gezamenlijk overleg tot een oplossing te komen. De klachtenregeling kunt u hier downloaden.